03.03.20 KamiL Torczewski
Co to znaczy „być Six Sigmą”? Rozmowa z Carlo Tuzzim
W czwartym odcinku Six Sigma Espresso naszym gościem był Carlo Tuzzi – Master Black Belt z prawie 60-letnim doświadczeniem zawodowym. Z Carlo rozmawialiśmy o tym, co to znaczy „być Six Sigmą”, jak zmieniało się podejście do jakości na przestrzeni lat i gdzie obecnie Six Sigma odnosi największe sukcesy. Dowiedzieliśmy się też jaka jest rola Master Black Belta w firmie, co to właściwie jest syndrom gotowanej żaby i czym grozi firmie. Jesteś ciekaw, co może dać Ci inwestycja w rozwój? Zapraszamy do odsłuchania!
Inne posty
Podcasty
19.11.19 KamiL Torczewski
Six Sigma Espresso z Marcinem Kamieńskim
W pierwszym odcinku zapraszamy do wysłuchania rozmowy z Marcinem Kamieńskim, absolwentem ABK, obecnie jej trenerem. Marcin funkcjonując w świecie liczb, danych, faktów, cały czas w swojej optyce na pierwszym miejscu stawia człowieka i budowanie relacji. Jak został Black Beltem, jak zaczął karierę w Poczcie Polskiej w programie Six Sigma, czy Six Sigma w usługach różni się istotnie od tego w produkcji i co to znaczy, że DMAIC zawsze przyjdzie po swoje?
Podcasty
17.12.19 KamiL Torczewski
Czy Six Sigma jest kobietą? Rozmowa z Aleksandrą Turant
W drugim odcinku Six Sigma Espresso rozmawiamy o tym, jak zmienia się widzenie świata po
kursie Black Belt, co ma wspólnego psychologia GESTALT i program Six Sigma oraz na ile w
pracy Black Belta istotna jest specyfika branży. Znajdziesz tu też odpowiedź na pytanie czy
Black Belt może pracować solo? I oczywiście, spróbuję dowiedzieć się też czy Six Sigma jest
kobietą… Kim jest mój gość? Aleksandra Turant – Menedżer Ciągłego Doskonalenia w grupie
RONAL. Black Beltem z krwi i kości. Ponad 10 lat doświadczenia i masa zrealizowanych
projektów DMAIC. Jak mówi o sobie – Six Sigma pomogła jej znaleźć spokój. W jaki sposób?
Dowiesz się w tym odcinku.
Masz pytania?
Skontaktuj się z nami
Zapisz się na nasz newsletter
i bądź na bieżąco